Data på ditt sätt

Vi bidrar med kunskap, data, innovation och framför allt ett aktivt långsiktigt partnerskap för att skräddarsy en lösning för dig. Vi ser ingen fråga som omöjlig utan som en utmaning. Vi har korta beslutsvägar och dedikerade kontaktpersoner.

Testa vårt företagssök

Vi har förstått att inte alla som behöver köpa data är utvecklare eller fenor på att knacka kod. Testa gärna vårt nya företagssök där vi med hjälp av vårt API Företag Autocomplete, förvandlar kod till text och bild.

Vill du se alla våra tjänster kan du kolla in det här.

Varför Checkbiz?

Vi är nära våra kunder. Vi vet vad som håller er vakna om natten. Vi tillbringar dagarna med att minimera risk samtidigt som vi synliggör och pinpointar nya och bättre affärer. Tillsammans är vi starka och vi vet att kunddata med segmenterad och strukturerad omvärldsdata alltid ger en starkare insikt.

Hur vi levererar

Alla behöver data men ingen kund är den andra lik. Vi vet att vissa vill ha underlag till en Facebook-kampanj, andra ett API för egen utveckling och en tredje underlag för händelsestyrd marknadsföring. Vår styrka är data och vi levererar det via den teknik du som kund efterfrågar. Det vill säga data på ditt sätt.

VÅR KUNDSTRATEGI

Vi förädlar data och ger insikt som driver lönsamma affärer

Direktmarknadsföring

Oavsett om du som kund vill skapa engagemang, bygga varumärke eller driva försäljning hjälper vi dig nå resultat.

Läs mer

Checkbiz API

Marknadens mest flexibla och heltäckande API för hämtning av företags- och personinformation.

Läs mer

Kreditinformation

Via våra API:er kan du uppdatera dina system med korrekt och dagligt uppdaterad data på både personer och företag.

Läs mer