Kreditdata

Vi kan väva in affärs- och kreditinformation i många av våra tjänster. Via våra API:er kan du uppdatera dina system med korrekta och dagligt uppdaterad data på både personer och företag.

 

Jag vill veta mer!

Varför kreditdata?

När du gör affärer med företag eller privatpersoner är det alltid bra att i förväg veta vem eller vilka du har att göra med. Kunskap är så att säga makt.

Vet du från början att en person eller ett företag till exempel har betalningsanmärkningar så behöver du kanske inte tacka nej till affären, men du bör anpassa betalningsvillkoren så att du minimerar risken för att råka ut för en kreditförlust.

Vi kan väva in kreditupplysningsinformation i många av våra tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera ”Data på ditt sätt” och skräddarsyr gärna en lösning som helt överensstämmer med dina krav och behov.

Axplock av tjänster där vi använder kreditdata

Kreditdata via API

Via våra API:er integrerar vi kreditupplysningsinformation så som betalningsanmärkningar, inkomst och bokslutsuppgifter vilka omfattar ett femtiotal olika parametrar. Du får in informationen direkt in i ditt system vilket medför att du enkelt och snabbt kan fatta kreditbeslut, vilket i sin tur spar både tid och pengar. Vår API-tjänst spänner över information från både Sverige och Norge.

Läs mer om hela vårt API-utbud

Automatiserade kreditbeslut

Ett effektivt arbetsredskap för dig som har ett större antal kreditbedömningsärenden är automatiserade kreditbeslut eller så kallade kreditmallar.

Vi sätter upp kreditmallar utifrån din kreditpolicy och kan därmed effektivisera din kredithantering på ett mycket säkert och smart sätt. Även här vill vi gärna tillämpa vårt arbetssätt ”Data på ditt sätt” och förutom att vi sätter upp kreditmallen utefter din kreditpolicy kan vi även leverera svaren från kreditbesluten på det sätt du önskar.

Kontakta oss så berättar vi mer om automatiserade kreditbeslut

 

Checkbiz API är ett modernt, stabilt och lätt-integrerat REST-API som innehåller allt du behöver för att skapa nya och innovativa tjänster i ditt system, portal eller webbshop. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där du själv väljer vilka uppgifter du vill hämta anpassat till just dina behov. Vi har kvalitetssäkrad data från både Sverige och Norge.

Till vårt API