Vi vill prata med dig!

Skriv till oss nu

Kontakta oss direkt

För att få snabbare svar av oss kan du fylla i formuläret som visas nedan.

Kontakt Via formulär
Mejla till oss

Cecilia Mann Påhlsson
Försäljningschef

‭‭0730-29 25 39

Med gedigen kunskap från både kredit – och affärsinformationsbranschen hjälper Cissi till att hitta rätt lösning för er oavsett storlek på företaget. Behöver ni hjälp med prospekturval, marknadsanalyser eller kampanjer är Cissi rätt person att kontakta. Hon är inte längst på jorden men är begåvad med en stor sångröst.

Hans Höynä
Affärsutvecklare

‭0737-80 33 91

Med gedigen erfarenhet efter 25 år i branschen vet Hans allt som är värt att veta om direktmarknadsföring. Hans har jobbat som projektledare/broker och har genom åren hjälpt många företag , både stora och små, att nå fina resultat i sin marknadsföring. Under de senaste 5-6 åren har Hans framförallt koncentrerat sig på surveyleads för TM där han hjälpt företag att genom sitt nätverk på global nivå nå varma intressenter.
Hans bakgrund som brottare på elitnivå samt hans oförmåga att sitta stilla gör att Hans alltid tar sig fram med både stort fokus och engagemang. Hans är en glad och positiv person med glimten i ögat som gillar att knyta nya kontakter.

Joel Georgy
IT, AFFÄRSUTVECKLARE

‭0739-73 55 99

Kristoffer Andersson
VD

‭‭‭0702-09 57 14‬

Veteran inom kreditupplysningsbranschen. Är ruggigt duktig på data och han hittar alltid en lösning på ett problem eller en ny tjänst. Kristoffer är inte rädd för att hitta nya vägar eller att utmana marknaden.
Kristoffer har ett intresse för teknik och trädgårdsarbete.

Moa Lilja
Marknads- och supportchef

‭‭‭0705-93 38 08

En glad och kunnig person med mångårig erfarenhet från branschen. Moa är otroligt strukturerad och ser alltid till kundens bästa. Hon har gärna många projekt igång samtidigt, men lämnar aldrig något åt slumpen. Ställer du en rak fråga, kommer du garanterat att få ett ärligt svar.

Oscar Wager
Affärsutvecklare

‭‭‭0701-28 51 21

Tidigare sjöofficer som sadlat om via reklam och designutbildning. Har jobbat många år med målgruppsurval och att skapa B2C-databaser. Är en problemlösare som gillar att skapa långsiktiga förtroenden och relationer.
Spenderar gärna fritiden på sjön, i vandringskängor eller ett par löparskor. Får konstnärligt utlopp i teckning och sång.

Trolle SOmmerman
Affärsutvecklare

073-0711 714

Text om Trolle

Charlotte Moberg
Säljsupport

‭‭‭0702-82 01 80

Charlotte har flera års erfarenhet av integrerade kreditupplysningstjänster.
Hon har även arbetat inom kundservice och support i olika verksamheter och är mycket serviceminded.

Om Checkbiz

Vi förädlar data och ger insikt som driver lönsamma affärer.

Vi som arbetar på Checkbiz har tillsammans över 150 års erfarenhet och expertis inom data och smarta lösningar. Vi har samlat de tjänster inom Data Management som vi tycker att varje företagare bör ha tillgång till.

Vi ser oss som Data Visualizers. Vi vill påvisa att rätt paketerad och förädlad data på ditt sätt är nyckeln till framgång. Vi har passion för affärer och våra kunder– ingen kund är för liten eller för stor för oss!

Vårt huvudkontor ligger i Mölndal utanför Göteborg. Vi har även försäljningskontor i Stockholm och i Malmö.

Checkbiz ingår i Nodeus Group och är systerföretag till Idédata Marketing, Kompass, Safenode, Mednode och Ratsit som driver den välkända webbplatsen ratsit.se.

Håll dig uppdaterad och följ oss på Facebook, Linkedin och Instagram

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Checkbiz är experter på data!

Data finns det gott om här i världen, men vilken information är relevant för just dig? Hur skall du bäst och smidigast nyttja den information som finns att tillgå för att skapa maximal effekt? Vi bidrar med kunskap, data, innovation och framför allt ett aktivt långsiktigt partnerskap för att skräddarsy en lösning för dig. Vi ser ingen fråga som omöjlig utan som en utmaning. Vi har korta beslutsvägar och dedikerade kontaktpersoner!

Kontakta oss!