Cecilia

Affärsutvecklare Marknad

E-post:
Mobil: 073-029 2539

Med gedigen kunskap från både kredit – och affärsinformationsbranschen hjälper Cissi till att hitta rätt lösning för er oavsett storlek på företaget. Behöver ni hjälp med prospekturval, marknadsanalyser eller kampanjer är Cissi rätt person att kontakta. Hon är inte längst på jorden men är begåvad med en stor sångröst.

Moa

(Föräldrarledig) Affärsutvecklare Marknad/Partneransvarig

E-post:
Mobil: 070-593 3808

En glad och kunnig person med mångårig erfarenhet från branschen. Moa är otroligt strukturerad och ser alltid till kundens bästa. Hon har gärna många projekt igång samtidigt, men lämnar aldrig något åt slumpen. Ställer du en rak fråga, kommer du garanterat att få ett ärligt svar.

Magnus

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 070-268 4416

Med passion för online företag och nya affärsidéer är Magnus duktig på att hitta kundanpassade lösningar för alla typer av företag. Han är en god lyssnare och bra på att ställa rätt frågor, vilket gör att han på ett eminent sätt kan sätta sig in i sina kunders utmaningar och framtidsvisioner. På fritiden kombinerar han börsintresse med crossfit.

Elin

Produktansvarig API/Projektkoordinator

E-post:
Mobil: 070-268 3734

Ett energiknippe och vår API Guru. Elin håller vad hon lovar och föredrar personlig kontakt framför telefon. Behöver ni hjälp med integrationslösningar är hon rätt person att kontakta. Elin har flera års erfarenhet från att arbeta med kunder och kundservice. När det finns tid över laddar Elin för Göteborgsvarvet 2018.

Fredric

Försäljningschef

E-post:
Mobil: 073-335 8667

Mannen med det stora kontaktnätet. Med lång erfarenhet från både inkasso- och kreditbranschen så har Fredric en förmåga att hitta rätt lösning just för er. Han tar gärna ett kundmöte över en lunch eller en golfrunda för att hitta nya möjligheter till samarbete.

Kristoffer

VD

E-post:
Mobil: 070-209 5714

Veteran inom kreditupplysningsbranschen. Är ruggigt duktig på data och han hittar alltid en lösning på ett problem eller en ny tjänst. Kristoffer är inte rädd för att hitta nya vägar eller att utmana marknaden. Kristoffer har ett intresse för teknik och trädgårdsarbete.

Anna

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 070-241 3541

Med drygt 15 år i branschen har Anna hjälpt en lång rad företag att optimera kreditrisker och att hitta nya lönsamma kunder. Med kreativitet, kunskap och engagemang jobbar Anna hårt för att göra kunden nöjd och för att skapa långsiktiga relationer och samarbeten.

Kanske du?

Innesäljare

E-post:
Mobil:

Med start i april

Börjar 5/2 2018

Support/Affärsutvecklare

E-post:
Mobil:

En person som har flera års erfarenhet av marknadskunder och support

Kanske du?

Innesäljare

E-post:
Mobil:

Med start i april

Börjar 1/3 2018

Säljsupport

E-post:
Mobil:

En person som har flera års erfarenhet av kundservice och support.

Kanske du?

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil:

En person som älskar försäljning, affärsprocesser, lösningsförslag och bygga relationer.

Kontakta oss

Adress:

Ålegårdsgatan 1, 431 50 Mölndal

Org-nr:

556821-3804

E-post & Telefon:

info@checkbiz.se
031 67 38 05

logga checkbiz
swedma-logga

Checkbiz är återförsäljare av NIX