Välkommen till checkbiZ

Vår ambition är att genom förädlad företags- och konsumentdata hjälpa företag och verksamheter att ta nästa steg i resan mot toppen. Vi är övertygade om att data anpassat till dina framtidsutmaningar sparar tid, minimerar risk och kommer driva lönsamma affärer. 

Boka ett Teams-möte

Se vad vi gör på Checkbiz

Vilka är Checkbiz?

Checkbiz framgångsaga började i januari 2016 och vi fortsätter skriva historia tillsammans med våra partners och kunder genom att erbjuda högkvalitativ företags- och konsumentdata inom B2B-försäljning. Vi i teamet är engagerade och tillmötesgående och är er långsiktiga samarbetspartner som ger insikt vilket kommer resultera i fler gynnsamma affärer, oavsett vilken framtidsutmaning ni står inför. Vi är flexibla och levererar data på de vis som passar er bäst, anpassat till just er verksamhet. 

Varför Checkbiz?

Vi tillbringar både dagar och nätter med att minimera risk samtidigt som vi synliggör och pin-pointar nya och bättre affärer. Checkbiz skiljer sig åt från andra leverantörer med våra moderna och lätthanterliga helhetslösningar för data vad gäller omfattning, validitet och analytiska insikter som är användarvänliga för både utvecklaren och för den otekniska säljaren. Vi är experter inom data och smarta lösningar och har samlat de tjänster inom Data Management som vi tycker att varje företagare bör ha tillgång till.

Data levererat på ditt sätt

En del företag behöver prospekt-listor för Facebook kampanj, andra behöver ett API för att automatisera sitt interna flöde och den tredje behöver ta del av företags- eller konsumentdata för att få mer förståelse för hur sin målgrupp agerar. Vi levererar data med precision, anpassat till just din verksamhet efter dina behov och framtidsutmaningar. 

Privacy by Design

Privacy by design, även kallat Dataskydd används främst inom program- och systemutveckling. Detta innebär att system har inbyggda åtgärder för att skydda integritet. Genom denna grundsyn kan vi säkerställa att all företags- och konsumentdata är kontrollerad från säkra källor om inte påverkas när system utvecklas. 

GLÄDJE, STOLTHET & KVALITET

Vi lever och agerar efter tre värdeord som genomsyrar hela vår verksamhet. Dessa tre ord är anledningen till att vi kan leverera den kvalitativa data som vi gör, med ett leende på läpparna där vi känner stolthet i varje kunddialog. Stolta i den bemärkelsen att vi varje dag hjälper företag att öka sin omsättning genom att leverera leads, vi underlättar i det vardagliga arbetet genom automatiserade API:lösningar och vi erbjuder en webbaserad tjänst för konsument- och företagsinformation som är ny standard för bla banker, finans och försäkringsbolag.

Våra kunder

Våra kunder återfinns inom de flesta branscher inom näringslivet, offentlig sektor, ideella föreningar och organisationer och de riktar sig mot både konsument och företag.

E-handel/detaljhandel

Försäkringsbolag

Tjänsteföretag

Finansbolag

Inkassobolag

Journalister

Telekombolag

Givarorganisationer

Marknadsbolag

En del av något större

Checkbiz ingår i Nodeus Group och är systerföretag till Idédata Marketing, Kompass, Safenode, Mednode, Svensk Faktakontroll och Ratsit som driver den välkända webbplatsen ratsit.se. Nodeus Group omsätter cirka 100 miljoner kronor och består av ett trettiotal medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Boden. Läs mer på www.nodeus.se.

Checkbiz samarbeten

Vårt huvudkontor ligger iMölndal utanför Göteborg.Vi har även försäljningskontor iStockholm.