DATA FÖR ALLA BEHOV

Checkbiz är leverantören som erbjuder heltäckande och moderna lösningar vad gäller all typ av företags- och konsumentdata. Vi erbjuder tjänster för hämtning, verifiering, bevakning, analys av kunddata och mycket mer. Med våra olika API:er och tjänster får du tillgång till just den data du behöver. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dina utmaningar och levererar data via den teknik som passar din verksamhet bäst.

Boka ett teams-möte

Minska det manuella arbetet genom att hämta data via Checkbiz API.

Vi lever i en föränderlig värld där extrema mängder data produceras och ändras varje dag. Med hjälp av Checkbiz API får du insikt i förändrade beteendemönster och kan automatisera arbetet direkt i dina egna system. Genom kvalitetssäkrad data sparar du tid och minimerar risken för felaktiga källor vilket leder till ökad lönsamhet. Vi har kvalitetssäkrad data från Sverige och Norge.

Läs mer om våra API:er

Svensk Faktakontroll – En helhetsvy som bara måste upplevas!

En viktig aspekt när man driver företag är att förstå din målgrupp. Att skapa förståelse och bekanta sig med kunder och prospekts som man är intresserade av ökar chansen för en lyckad affär. Svensk Faktakontroll är en webbaserad tjänst som ger dig möjligheten att analysera personer eller företag för att hela tiden ligga steget före och skapa en helhetsbild om sin målgrupp, nya kunder, konkurrenter eller i en rekryteringsprocess. Ett måste för dig som arbetar med KYC och AML.

Vill du vet mer och skapa ett testkonto?

Direktmarknadsföring, Urval & Analys – med extrem precision hjälper vi dig att träffa rätt!

Vi förstår vikten av att nå ut till rätt mottagare. Ta del av adresslistor till beslutsfattare i diverse branscher. Utforska nya segment utifrån parametrar som region, bostadstyp eller ålder och mycket mer. Genom att använda våra specialiserade urvalsmöjligheter kan du säkerställa att din information når din önskade målgrupp, oavsett om det är inom B2B eller B2C. Uppdateringar sker regelbundet mot folkbokföringen och NIX-registret. 

Hitta en större målgrupp

Vårt huvudkontor ligger iMölndal utanför Göteborg.Vi har även försäljningskontor iStockholm.