BESLUTSSTÖD

Visste du att Checkbiz erbjuder ett sökverktyg för affärsinformation som blivit ny standard för bla banker, finans och försäkringsbolag?

Tjänsten är webbaserad och ger uppdaterad information om företag, personer, hushåll, fastighets- och fordonsinnehav samt kopplingarna däremellan. Verktyget är perfekt för dig som arbetar med KYC och AML, eller behöver få en större förståelse för dina kunder, prospekts och partners. Den är lätt och intuitiv att använda, samt helt anonym.

–  Obeskrivligt bra affärsinformation!

Boka ett teams-möte

Checkbiz är återförsäljare av Svensk Faktakontroll

Svensk Faktakontroll handlar om förståelse. Om att lära känna alla du gör affärer med eller är nyfiken på. Om att ligga steget före när det gäller försäljning, konkurrens, intressebolag eller potentiella förvärv. Det handlar om komplett affärsinformation, blixtsnabbt serverad i ett innovativt gränssnitt som ger dig en unik helhetsbild av en person, ett företag eller en situation.

En helhetsvy som måste upplevas

Det går inte att göra Svensk Faktakontroll full rättvisa genom att bara prata om tjänsten. Den fantastiska känslan av att förstå ett sammanhang på djupet måste helt enkelt upplevas. Vi är oerhört stolta över att vara återförsäljare av denna produkt och vi älskar att visa upp den.

Kontakta oss så får du se mer

Om Svensk Faktakontroll

Svensk Faktakontroll är en ledande aktör i affärs­informations­bran­schen. De samlar in, kvalitets­säkrar och förädlar fakta från offent­liga och publika datakällor i Sverige som vi sedan levererar till dig.

Tjänsten publiceras med stöd av Yttrande­frihets­grundlagen och vi har utgivnings­bevis från Myndigheten för press, radio och TV. Ansvarig utgivare är Lars Save.

En del av Nodeus Group

Svensk Faktakontroll är ett systerbolag till Checkbiz AB och är en del av Nodeus Group. Svensk Faktakontroll utgör koncernens flaggskepps­produkt för professionell beslutstöds­information. Nodeus Group omsätter cirka 100 miljoner kronor och består av ett trettiotal medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Linköping, Göteborg och Boden. Läs mer på www.nodeus.se.

Vårt huvudkontor ligger iMölndal utanför Göteborg.Vi har även försäljningskontor iStockholm.