Vilka är era bästa kunder idag?

Vilka kommer vara era bästa kunder imorgon? Behöver ni hitta nya målgrupper att bearbeta?

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa företag hitta nya potentiella kunder oavsett om det gäller B2B eller B2C. Med hjälp av vår företags- och konsumentinformation, samt er kunskap om er målmarknad, selekterar vi fram nya prospekt. Beroende på hur ni vill kontakta företagen eller personerna kompletterar vi med relevant information.

Vi gör också analyser av nuläget för att ni skall få god bild av vilka som är era kunder idag, vilka som är era bästa kunder idag och vilka kunder ni bör bearbeta framåt.

Registervård & Avisering

Ca 350 000 personer byter adress och ca 170 000 personer ändrar telefonnummer varje år.
Oavsett om ni har ett kund-, leverantörs- eller medlemsregister är det er skyldighet som Personuppgiftsansvariga att hålla ert register uppdaterade och aktuella.

Genom att ha ett uppdaterat kundregister sparar ni  både tid och pengar, minimerar manuell hantering, samt slipper skicka felaktig information till era kunder.

Med ett uppdaterat kundregister behöver inte era kunder kontakta er när de flyttar eller byter namn utan ni ligger steget före!

Registervård

Skickar ni reklam, fakturor eller information till era kunder? Saknar ni ett komplett kundregister? För att säkerställa att er information kommer fram är det viktigt att ha ett uppdaterat CRM. Vi kan både personnummersätta, telefonnummersätta och uppdatera era register med namn, adress, status samt telefon. Vi kan hjälpa er att uppdatera ert kundregister en enstaka gång eller löpande.

Avisering

För att hålla ert kundregister uppdaterat med korrekt information, har ni möjlighet att avisera ert kundregister. Dvs ni får reda på när en förändring sker. Vi kan avisera på namn, adress, status (avliden, utvandrad) och telefonnummer.

För KontorsnissenGå till vår sample sida

Testa gärna vårt företagssök på vår samplesida där vi med hjälp av vårt API Företag Autocomplete, förvandlar kod till text och bild. Inga förkunskaper finns. 

Vill du veta mer om våra tjänster?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och lyssnar in era framtidsutmaningar. Vi hjälper er att nyttja den data som finns på bästa sätt och tar er verksamhet till nästa nivå. 

Skriv till oss nedan, boka in en snabbt teams-möte eller ring på 010-303 73 80 så ser vi till att hitta på något bra tillsammans!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vårt huvudkontor ligger iMölndal utanför Göteborg.Vi har även försäljningskontor iStockholm.