CHECKBIZ API

Vi erbjuder en heltäckande och flexibel lösning vad gäller hämtning av företag- och personinformation. Checkbiz API bygger på tekniken REST och är designat av utvecklare för utvecklare, men även anpassat för dig som inte är van att programmera. 

På vår Swagger kan du själv testa hur systemet fungerar och få mer kunskap om Checkbiz API. Du kan även läsa nedan där vi ger exempel på vad för information du kan hämta eller självklart kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Boka ett teams-möte

Företagsinformation via API

I vår tjänst får du snabbt och på ett överskådligt sätt tillgång till all företagsinformation du kan tänkas behöva. Hjälp era kunder att per automatik få in rätt information på rätt kund. Checkbiz API gör de enkelt för dig att bygga in data i dina tjänster och produkter med information som styrelse, VD, verklig huvudman, ägarstruktur och mycket mer. Du kan enkelt dra slutsatser om ett företags ekonomi och struktur samt bevaka händelser om något förändras i bolaget.

Intresserad av att testa vårt API?

Personinformation via API

Med Checkbiz personinformation via API kan du hämta information om adress, boendeform, civilstatus, registrerade fordon, hundar i hushållet och mycket mer. Underlätta för era kunder i exempelvis en registrering eller snabbkassa genom att hämta informationen via API och säkerställ på så vis att informationen ni har alltid är uppdaterad. Vi har även tillgång till personinformation i Norge. 

Vi hjälper dig vidare

Kreditinformation via API

Kreditinformation via API gör de möjligt att göra en ekonomisk analys av privatpersoner eller företag. Kontrollera snabbt om den person du ska göra affärer med är kreditvärdig, det kan spara dig både tid och pengar. Information underlättar för dig som exempelvis ska göra ett kreditavtal, hyresavtal eller borgensåtagande. 

Kontakta oss idag

Validering, Verifiering & Bevakning via API

Genom att använda Checkbiz API tjänster så kan vi säkerställa att informationen är uppdaterad och verifierad för varje person eller företag. Data ändras varje dag och de är av yttersta vikt att informationen är uppdaterad. Moderna validerings och matchningsregler ger dig möjlighet att veta om du har rätt data på dina kunder.

Boka ett teams-möte

Vårt huvudkontor ligger iMölndal utanför Göteborg.Vi har även försäljningskontor iStockholm.