Nyheter, Team

Nyheter på Checkbiz vintern 2024

Posted on

2024 ÄR HÄR OCH VI ÄR FÖRVÄNTANSFULLA INFÖR DET NYA ÅRET!

Efter lite julledighet är vi sedan några veckor tillbaka i full galopp här på Checkbiz. Kunddialoger går varmt i våra lokaler i Mölndal och Stockholm, samtidigt som vi fortsatt planerar inför flytten till nya kontoret och nya medarbetare välkomnas till teamet. Det händer mycket på Checkbiz och i detta nyhetsbrev kommer vi dela med oss av några spännande och roliga nyheter att inleda året med. Nu kör vi!

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA KOLLEGA – MALIN PETTERSSON

En fantastiskt rolig nyhet är att vi med öppna armar välkomnar en ny tillgång till gänget. Det är nämligen energiknippet Malin man nu möter på kontoret i Mölndal sedan början av februari. Malin har gedigen erfarenhet av konsumentdata och analys för TM- och DR-kampanjer efter många år som sälj- och kanalchef för direktförsäljningen på Telia. Med den fördjupade kunskap som Malin besitter är vi extremt glada att med hennes expertis kunna erbjuda fantastiska urvalsmöjligheter. Ni når Malin via knappen nedan om ni har några frågor eller funderingar, eller om ni bara vill hälsa henne välkommen ombord!

Kontakta Malin här

NYHET – BLOGG PÅ CHECKBIZ.SE

En av alla nyheter vi sakta med säkert lanserar i år är den efterlängtade bloggen som nu går att läsa på hemsidan. Vi kommer under året kommunicera ny och fördjupad kunskap inom ämnen och datapunkter som rör vår bransch. Dels för att utbilda våra kunder, samt ge en mer övergripande bild över begrepp och termer som vi arbetar med dagligen, men som kanske inte är lika självklara för er kunder. Följ vår blogg som kommer uppdateras varje vecka och ta del av kunskap som kommer öka er förståelse vad gäller informationsbranschen. Vad innebär egentligen ett REST – API och vad är skillnaden på särskild postadress och c/o adress? Ta del av intressant läsning via knappen nedan.

Till bloggen

REGISTERVÅRD & AVISERING – UPPDATERAD INFORMATION ÄR A & O

Visste ni att varje månad byter ca 33 000 personer namn, 102 000 personer och 15 000 företag byter adress, 14 000 personer byter telefonnummer, 7 500 personer avlider och 6 400 företag avregistreras? Skickar ni reklam, fakturor eller information till era kunder? Mycket kan hända på kort tid och för att säkerställa att ni har korrekt och uppdaterad information i ert CRM-system kan vi hjälpa er att genomföra en registeranalys.

Vi har informationen ni söker om både konsument samt företag och kan enkelt komplettera ert leverantörs- och kundregister anpassat till just er verksamhet. Vi kan kontrollera personnummer, organisationsnummer, telefonnummer samt uppdatera era register med namn, adress, status eller om ett företag byter styrelse eller VD.

Uppdatera era register med korrekt information veckovis, månadsvis, kvartalsvis eller vid behov. Vi har erfarenhet och kan rekommendera vad som är bäst för just er verksamhet.

MÅLGRUPPSBEVAKNING – HÄNDELSESTYRD AVISERING I REALTID

Ta del av händelser i realtid genom vår målgruppsbevakning. Vi meddelar dig om någon flyttar in i villa inom ett visst geografiskt område, ett nytt fordon registrerats på en viss adress eller om en person blivit ägare av en hund – då har vi informationen och meddelar er.

Vill du bevaka personer eller företag som fyller jämt eller firar jubileum? Eller vill du vara först med nyheten när de tillkommer ett bolag inom den bransch du bevakar? Vi vet vilka och meddelar dig i god tid!

Boka ett Teams-möte med oss

Med det sagt hoppas vi att ni är peppade inför det kommande året. Vi är spända och förväntansfulla och ser fram emot att ta oss igenom motgångar och fira framgångar tillsammans mer er. Alla hjärtans dag är runt hörnet och vi vill passa på att önska en trevlig afton med mycket kärlek och glädje.

Följ vår resa på sociala medier