Kunskapsbanken, Nyheter

Svensk faktakontroll – Sök och bevaka offentlig information med fantastiskt översikt

Posted on

Finns det någon webbaserad tjänst som gör det möjligt att få total översikt över en person, ett företag eller en händelse?

Det snabba svaret är JA, och verktyget heter Svensk faktakontroll! 

FANTASTISKT AFFÄRSINFORMATION I EN OCH SAMMA VY

Svensk Faktakontroll handlar om förståelse. Om att lära känna alla du gör affärer med eller är nyfiken på. Om att ligga steget före när det gäller försäljning, konkurrens, intressebolag eller potentiella förvärv. Det handlar om komplett affärsinformation, blixtsnabbt serverad i ett innovativt gränssnitt som ger dig en unik helhetsbild av en person, ett företag eller en situation.

Se filmen om Svensk Faktakontroll här

TOTAL ÖVERSIKT OM EN PERSON, ETT FÖRETAG ELLER EN HÄNDELSE

Tjänsten är webbaserad och är ledande aktör inom affärsinformationsbranschen. Du får ta del av företags- och konsumentdata samt fastighets- och fordonsinnehav från offentliga och publika källor samlat på ett och samma ställe. Verktyget är perfekt för dig som arbetar med KYC och AML, eller behöver få en större förståelse för dina kunder, prospekts och partners. Den är lätt och intuitiv att använda, samt helt anonym. Vill du lära känna din målgrupp, dina konkurrenter eller ligga steget före vad gäller prospektering eller rekrytering är Svensk Faktakontroll verktyget för dig!

Det går inte att göra Svensk Faktakontroll full rättvisa genom att bara prata om tjänsten. Den fantastiska känslan av att förstå ett sammanhang på djupet måste helt enkelt upplevas. Vi är oerhört stolta över att vara återförsäljare av denna produkt och visar gärna upp den.

Kontakta oss idag

GRÄVSEMINARIET 2024 – SVERIGES JOURNALISTER  

Under två händelserika dagar i Gävle konserthus i slutet på mars samlades journalister från Sveriges alla hörn för att ta del av intressanta föreläsare och mingel som sedan avslutas med en gala. Vi fanns på plats och hade flertalet intressanta dialoger gällande Svensk faktakontroll. Vi tycker det är fantastiskt kul att verktyget fyller den funktion som de är tänkt samt sparar tid och gör vardagen lättare för våra användare som finns i diverse branscher.

BUSINESS INTERNATIONAL NETWORK (BNI) 

Fördelarna med affärsnätverk är många. Ofta nämns nätverk i samband med försäljning, vilket i många fall är sant. Men det primära syftet med nätverk är att bygga långsiktiga relationer, träffa nya människor och skapa nya möjligheter. Vi på Checkbiz är med i två olika BNI-nätverk i Göteborgsområdet. En fantastisk möjlighet där flera branscher samlas under ett och samma tak, en gång i veckan för att utbyta erfarenheter. Varje vecka får medlemmarna göra korta presentationer för att dela kunskap och hjälpa varandra framåt. Förra veckan fick Joakim som arbetar som affärsutvecklare på Checkbiz möjlighet att presentera vad vi fyller dagarna med där API-integration, Direktmarknadsföring och det webbaserade verktyget Svensk Faktakontroll utgör en stor del av vår vardag.

Vill du också gästa ett BNI-nätverk och pitcha ditt företaget och bredda ditt kontaktnätverk?

PENNINGTVÄTTSDAGARNA 2024 – STOCKHOLM

Den 24 – 25 april är det dags för det årliga eventet på Munchenbryggeriet i Stockholm, nämligen Penningtvättsdagarna 2024. Konferensen och mässan pågår under två intensiva dagar där besökarna får möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare som belyser aktuella ämnen vad gäller penningtvätt och finansiering av terrorism. Eventet visar på konkreta praktikfall, trender, internationella perspektiv, ger dig viktig kunskap, inspiration och verktyg för att förhindra dessa problem.

Vi finns på plats för att visa upp tjänsten där man i ett överskådligt gränssnitt kan förhindra och framförallt upptäcka denna typ av skadlig verksamhet innan det är försent. 

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA?

Med anledning av vår framtidsvision behöver vi utöka teamet och letar nu efter nya affärsutvecklare. Vill du erbjuda dina kunder en riktigt bra produkt som bara måste upplevas? Drivs du av att skapa gynnsamma kundrelationer? Här finns en möjlighet att bli en del av ett engagerat team för att skapa riktigt bra affärsmöjligheter och växa tillsammans. Läs mer och skicka in din ansökan via knappen nedan!

Läs mer om tjänsten här

Följ vår resa på sociala medier