Nyheter, Pressmeddelanden, Team

Checkbiz AB byter namn…

Posted on

VI HAR NÅGRA SPÄNNANDE NYHETER ATT DELA MED DIG

För att bättre återspegla vår verksamhet och våra framtida ambitioner har beslut tagits och ett namnbyte har ägt rum. Koncernen, som tidigare gick under namnet Nodeus Group heter nu Aktiebolaget Svensk Affärsinformation och försäljningsbolaget i koncernen går nu under namnet Svensk Affärsinformation Försäljning AB (f.d Checkbiz AB). Med detta namnbyte fortsätter vi att erbjuda samma högkvalitativa produkter och tjänster som du har kommit att lita på:

Detta namnbyte kommer inte att påverka vår affärsrelation med dig eller de tjänster vi tillhandahåller. Avtal som är signerade med Checkbiz AB fortskrider då organisationsnumret är samma som tidigare. Vårt åtagande att stödja din verksamhet med pålitlig och relevant affärsinformation förblir därmed oförändrat. 

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete under nytt namn och är övertygade om att denna förändring kommer att stärka vår position på marknaden och möjliggöra ännu bättre service för dig.

Du kan läsa mer om namnbytet här!

SNART GÅR FLYTTLASSET

Vi är glada att kunna meddela att nu är det närmare än någonsin. Snart går flytten till vårt nya kontor i det inspirerande Må Bra-kontoret Mimo i Mölndal! Denna flytt markerar en spännande ny fas för oss och vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete i en miljö som främjar både välbefinnande och produktivitet.

Mimo är mer än bara ett kontor – det är en plats designad för att ge oss den bästa möjliga arbetsmiljön. Med moderna faciliteter, ljusa och luftiga arbetsytor och fantastiska gemensamma utrymmen, kommer vårt nya kontor att ge oss den inspiration och energi vi behöver för att leverera förstklassig service till våra kunder.

Flytten till Mimo ger oss också en möjlighet att växa och utvecklas som team. Vi ser fram emot att utnyttja de nätverksmöjligheter och gemenskapsinitiativ som Mimo erbjuder. Det är en plats där vi kan möta likasinnade företag och individer, dela idéer och samarbeta på nya och spännande sätt.

Vår flytt är planerad i september och vi kommer att fortsätta att hålla er uppdaterade om alla detaljer. Vi ser fram emot att välkomna er till vårt nya hem där vi kommer fortsätta vår resa tillsammans. 

CHECKBIZ API – MER DATA OCH FLER MÖJLIGHETER ÄN NÅGONSIN

Checkbiz API är ett REST-API där du själv kan skapa nya och innovativa tjänster i ditt system, portal eller webbshop. Vi på Svensk Affärsinformation har vi erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig med utveckling av REST API, oavsett om det handlar om Java, PHP, NodeJS eller något annat programvaruspråk. Vi har möjlighet att automatisera era processer och underlätta er vardag genom att hämta företags- och konsumentuppgifter från Sverige.

Ett exempel på användning av Checkbiz API är inom ett bokföringssystem. Där har man möjlighet att utifrån ett personnummer eller organisationsnummer hämta validerad information och de uppgifter man söker. Ett API skapar möjligheten att automatisera publicering av information och är en enkel och flexibel lösning för uppdatering och inhämtning av data.

Nedan följer ett axplock av den information som går att hämta via Checkbiz API:

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA KOLLEGA – JACOB

Vi är glada att ha en ny kollega med på tåget. Han heter Jacob och kommer att arbeta som affärsutvecklare här på Svensk Affärsinformation. Jacob kommer tidigare från fordonsbranschen och ger sig nu in i informationsbranschen. Han är även utbildad fastighetsmäklare vilket gör att han kommer ha god nytta av sina tidigare erfarenheter. Jacob utgår från Linköping, men kommer synas på vägarna runt om i vårt avlånga land. Ni når Jacob via knappen nedan om ni har några frågor eller funderingar, eller om ni bara vill hälsa honom välkommen!

Kontakta Jakob här

SOL, BAD & SUPPORT – VI ÄR TILLGÄNGLIGA HELA SOMMAREN

Med det sagt vill vi passa på att önska en härlig semester. Sommaren är här och det är dags att njuta. Vi på Svensk Affärsinformation önskar alla våra fantastiska kunder en riktigt glad och välförtjänt sommarsemester. Oavsett om ni planerar att lata er i hängmattan, bada i havet eller grilla med vänner, hoppas vi att ni får en underbar tid.

Oroa er inte – vi är här för er hela sommaren! Vi håller öppet som vanligt, redo att hjälpa till med vad ni än behöver. Så ta det lugnt, njut av sommaren och hör av er om det behövs.

Vi önskar en strålande sommar!

Följ vår resa på sociala medier