Nyheter, Team

Glad sommar önskar Checkbiz!

Posted on

Sommaren är äntligen här!

Innan vi önskar er en glad sommar har vi efter en intensiv period lite nyheter vi skulle vilja dela med oss av. Vi är otroligt tacksamma för förtroendet vi har från våra kunder som vi ständigt stöttar i de dagliga arbetet. Samtidigt som vi hela tiden går in i nya dialoger med företag som vi på ett eller annat sätt kan hjälpa att utvecklas. Nu är snart semestrar och ledighet på ingång. En period då stolar, bord, mat och filtar ofta flyttas ut i de soliga och gröna.

Men först, lite nyheter…

Hej och Välkommen till vår nya kollega – Anton

I mitten av maj anslöt Anton Eriksson till kontoret i Mölndal och Checkbiz-gänget i rollen som Affärsutvecklare och Marknad. Anton kommer senast från förpackningsbranschen där han fokuserat på affärsutveckling och bygga varumärke. Med tidigare säljerfarenheter kommer han bidra med kunskaper inom segmentet marknadskommunikation, samtidigt som han kommer ansvara för sociala medier och hemsida här på Checkbiz. Slå gärna Anton en signal eller skicka ett mail om du har några frågor, funderingar, eller om du bara vill hälsa honom välkommen!  

Kontakta Anton här

Postala utskick med Checkbiz för att garantera att budskapet kommer fram

Vi förstår vikten av att nå ut till rätt personer. Med marknadens bästa verktyg hjälper vi dig att definiera, analysera och framför allt nå din målgrupp både inom B2B och B2C. Ta del av adresslistor för direktreklam anpassat till din målgrupp, bearbeta nya relevanta kunder med målgruppsanalyser eller utforska nya segment inom din bransch utifrån parametrar så som region, bostadstyp eller ålder.

Kombinera dina urval med ett vykort eller kuvert för att förse din målgrupp med ett genomtänkt budskap. Vi hjälper till med allt från analys till leverans!

Nya funktioner i Svensk Faktakontroll

Vi är återförsäljare av Svensk Faktakontroll som är ett affärsinformationsverktyg. Tjänsten ger dig möjligheten att analysera personer eller företag och kopplingar mellan dem i en och samma vy. Under våren har det tillkommit ny funktionalitet som gör tjänsten ännu vassare.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Gåva till Röda Korset

Det pågår väldigt mycket oroligheter där ute i världen. Många människor befinner sig på flykt med varken rent vatten eller mat. Sommaren är en fantastisk period för många, men för en del människor innebär denna period en fortsatt kamp om tak över huvudet. Av den anledningen har vi valt att skänka en gåva till Röda Korset för att hjälpa barn som befinner sig i utsatta områden. På de sättet hoppas vi att fler människor får möjlighet njuta av sommaren.

Glad sommar önskar Checkbiz!

Med det sagt, så är det dags för några av oss att gå på lite ledighet. Vi har öppet hela sommaren och ni är mer än välkomna att kontakta oss som vanligt. Sommaren är nu här – en tid för återhämtning, men samtidigt en fartfylld period med mycket skratt och glädje tillsammans med nära och kära.

Vi önskar er en solig sommar!