Nyheter, Team, Teamaktiviteter

God Jul och Gott Nytt År 2020

Posted on

TACK…

Om året som snart ligger bakom oss kan man säga mycket, men en sak är säker, det har varit ett ganska ovanligt år. De flesta av oss har troligen ställts inför utmaningar och förändringar där vi både utmanats men också lärt oss mycket, om varandra och inte minst om oss själva.

Vi på Checkbiz älskar förändring men jag vill inte sticka under stolen med att vi också haft vår beskärda del av utmaningar i år. Nu på årets sista dagar vill jag ta tillfället i akt att kommunicera med er personligen och få chans att lyfta fram några av årets ljusglimtar från oss:

2020 kommer för oss vara året där vi:

  1. Blev ”experter” på alla program för digitala möten som finns, och det finns MÅNGA, och varför kan inte datorn spara inställningarna mellan programmen?
  2. Upptäckte hur mycket tid man kan spara genom ovan men också hur mycket vi saknar att träffa varandra och våra kunder.
  3. Sa “Du är på mute” fler gånger än någonsin tidigare.
  4. Tog tag i gamla surdegar och prioriterade upp interna processer och rutiner för att rusta oss än bättre inför framtiden.
  5. Lärde oss hur alla, utom möjligen jag, kan jobba hemifrån och trots det skapa en härlig teamkänsla.
  6. Att man faktiskt kan pärla 500 armband till Ung Cancer och ändå behålla fokus i mötet. Vi lärde oss att det rent av gjorde att vissa samtal flöt på ännu bättre!

Vi har också:

  1. Lanserat flertalet nya tjänster och produkter, inte minst faktakontroll.se och utvecklat samarbetet med Geomatic och Valueguard.
  2. Vuxit tillsammans med våra kunder och ökat vår omsättning med nästan 30%.
  3. Vidareutbildat och certifierat vår personal inom bland annat digital marknadsföring och GDPR.​​​

​Och inte minst:

  1. Fått nöjet att välkomna nästan 100 nya kunder som gett oss förtroendet att vara deras partner inom data, kunskap och innovation.

Nu ser vi fram emot att snart få starta ett nytt år. Ett nytt år tillsammans med dig. Att få fortsätta växa, växa med er!

Men först har jag det viktigaste kvar att göra. Det är att tacka dig för året som gått. Från mig och mina kollegor vill vi passa på att framföra ett riktigt stort TACK till alla våra kunder, välkomna alla nya och till slut önska er alla:​

God Jul och ett Gott Nytt År!

/ Kristoffer Andersson – VD Checkbiz

Vår Julgåva

I år väljer vi att skänka vår julgåva till Ung Cancer. Under hösten startade vi med att köpa pärlkitt från Ung Cancer. Tillsammans (digitalt såklart) har vi under höstens morgonkaffe pärlat över 500 armband för Ung Cancer att sälja i sin webbshop. Armband med den välkända frasen “Fuck Cancer”. Armbanden kommer säljas i deras webbshop och varje armband kostar 100 kronor.

Ung Cancer finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer!