Nyheter, Pressmeddelanden, Team

Nyheter på Checkbiz hösten 2023

Posted on

Hösten går med stormsteg framåt och på Checkbiz har vi flertalet nyheter att dela med oss av!

Det är nästan så att man missat att trädens gröna blad bytts ut mot gula, solen har gått i ide och höstmörkret är ett faktum. Men lika glada är vi för det! På Checkbiz pågår en intensiv och spännande period vad gäller allt från ny medarbetare, ny hemsida, nya produkter, utbildningar och mycket mer. Vi tänkte i detta nyhetsbrev dela med oss av några nyheter om perioden som varit och vad som komma skall.

Kontakta Christoffer här

Hej och välkommen till vår nya kollega – Christoffer Tangen

Sedan i början av september möts vi nu på morgnarna av en härlig smålänning här på kontoret. Nämligen vår nya kollega Christoffer Tangen som axlat rollen som affärsutvecklare här på Checkbiz. Han har de senaste åren drivit mäklarkontor i Mölndal och besitter gedigen erfarenhet vad gäller bostadsmarknaden. Med Christoffers kunskap och intresse för att driva affärer är vi oerhört glada att ha honom med på tåget. Hör gärna av er till Christoffer via mail eller telefon om ni har några frågor, eller om ni bara vill hälsa honom välkommen!

Ny hemsida lanserad

Om ni mot förmodan missat att vi sedan några veckor tillbaka lanserat en ny hemsida är ni varmt välkomna att besöka den. Innehållet är samma som tidigare men utseendet har fått sig en uppdatering. Vi har även utökat informationen om våra tjänster och vad de innebär, vilket vi tror kommer underlätta för er kunder vid frågor och funderingar. Självklart är ni fortsatt välkomna att ringa eller kontakta oss via email vid minsta frågetecken, så hjälper vi er vidare!

Kontakta oss

Träffa oss på Trygg & Säker den 5 – 6 December 2023 i Göteborg

Tillsammans för ett tryggare Sverige har aldrig varit mer angeläget än nu. Hur främjande och brottsförebyggande arbete kan ge positiva effekter inom alla de områden som utmanar oss idag, bla motverka bedrägerier och penningtvätt. Vi kommer att befinna oss på Clarion Hotel Post den 5 – 6 december där ämnen som IT- och informationssäkerhet, lagar, regler, risk och kris kommer att belysas. Vi erbjuder ett utmärkt verktyg för just detta – Svensk Faktakontroll som är ett webbaserat sökverktyg för affärsinformation vilket blivit ny standard för bla banker, finans och försäkringsbolag.

Vi ses i monter 7.

Läs mer om Svensk faktakontroll

Vi uppdaterar oss ständigt inom Data Privacy

Alla verksamheter som hanterar personuppgifter måste följa dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär bland annat att vi behöver följa de grundläggande principerna och se till att behandlingen har en rättslig grund. Därför går hela teamet kontinuerligt utbildningar för att hålla våra juridiska kunskaper uppdaterade vad gäller datadriven kommunikation, personlig integritet och marknadsföring då det ingår i vårt dagliga arbete. Vi kan garantera att vi levererar data på ett säkert sätt och av högsta kvalitet. Vi hjälper er gärna om ni har frågor kring GDPR kopplat till registervård och marknadsföring.

Nya lokaler 2024

Arbetet är i full gång vad gäller planering och inredning till vårt nya kontor. Under 2024 flyttar vi in i MIMO-huset som ligger i centrala Mölndal, utanför Göteborg. Många detaljer som skall falla på plats innan vi tar vårt pick-och-pack för att stationera oss på översta våningen. Vad ska vi ha för färg på gardinerna, hur ska kontorslandskapet se ut och vad ska finnas i AW-hörnan? Självklart är ni välkomna att besöka oss så fort vi är på plats!

Följ vår resa på sociala medier