Aktuellt

Summer?

Posted on

 

Nu har snart första halvan av 2021 passerat och jag börjar känna att vi är på upploppet för denna halvan av året eller får jag säga skådar ljuset i tunneln? Solen och värmen är här och jag längtar efter välförtjänt semester innan vi på Checkbiz hugger tag i hösten utmaningar och möjligheter.

Första halvåret har varit intensivt. Fler möten än någonsin, nyrekryteringar, produktutveckling och plattformsbyten. Vi har satsat på tillväxt, utbildning och nya miljöer för mer detaljerad data och för att fortsätta leverera data på ännu smartare sätt.

I skrivande stund sitter vi och lägger hösten i detalj. Vi planerar för att åter öppna upp vårt kontor både för oss som arbetar på Checkbiz men även för våra kunder som vi alla saknat på våra kontor!

Hösten lovar mycket i form av nyutvecklade produkter och tjänster. Hörde vi någon ropa fastighetsinformation, koncerninformation, PEP, uppdatering och bevakning?

Vi kommer löpande kommunicera ut tjänsterna via vår hemsida och sociala kanaler men såklart även via samtal med dig som kund!

Men det är långt tid kvar till hösten och nu är det sommaren som så efterlängtat skall vara i fokus. Själv ser jag framför mig många trevliga dagar och kvällar med sol, bad, grill och chill.

Att möjligheterna till att träffa vänner och familj förbättras ser jag som det allra bästa med sommaren.

Det är det som jag har saknat mest!

 

Från mig och mina kollegor, ett stort varm TACK och vi önskar dig en riktigt glad sommar!

/ Kristoffer Andersson – VD Checkbiz