Checkbiz är experter på data!

Data finns det gott om här i världen, men vilken information är relevant för just dig? Hur skall du bäst och smidigast nyttja den information som finns att tillgå för att skapa maximal effekt?

Kontakta oss API för utvecklare

Se vad vi gör

Data på ditt sätt

Vi bidrar med kunskap, data, innovation och framför allt ett aktivt långsiktigt partnerskap för att skräddarsy en lösning för dig. Vi ser ingen fråga som omöjlig utan som en utmaning. Vi har korta beslutsvägar och dedikerade kontaktpersoner.

Testa vårt företagssök

Vi har förstått att inte alla som behöver köpa data är utvecklare eller fenor på att knacka kod. Testa gärna vårt nya företagssök där vi med hjälp av vårt API Företag Autocomplete, förvandlar kod till text och bild.

Vill du se alla våra tjänster kan du kolla in det här.

Våra Tjänster

Checkbiz erbjuder specialiserade verktyg och tjänster för att underlätta olika aspekter av företagsverksamhet, från dataintegration till högkvalitativt arbete inom AML och Bedrägeri.

Se alla tjänster

Varför Checkbiz?

Vi är nära våra kunder. Vi vet vad som håller er vakna om natten. Vi tillbringar dagarna med att minimera risk samtidigt som vi synliggör och pinpointar nya och bättre affärer. Tillsammans är vi starka och vi vet att kunddata med segmenterad och strukturerad omvärldsdata alltid ger en starkare insikt.

Hur vi levererar

Alla behöver data men ingen kund är den andra lik. Vi vet att vissa vill ha underlag till en Facebook-kampanj, andra ett API för egen utveckling och en tredje underlag för händelsestyrd marknadsföring. Vår styrka är data och vi levererar det via den teknik du som kund efterfrågar. Det vill säga data på ditt sätt.

Checkbiz är experter på data!

Data finns det gott om här i världen, men vilken information är relevant för just dig? Hur skall du bäst och smidigast nyttja den information som finns att tillgå för att skapa maximal effekt? Vi bidrar med kunskap, data, innovation och framför allt ett aktivt långsiktigt partnerskap för att skräddarsy en lösning för dig. Vi ser ingen fråga som omöjlig utan som en utmaning. Vi har korta beslutsvägar och dedikerade kontaktpersoner!

Kontakta oss!