API, Kunskapsbanken, Tjänster

Snabb och enkel kommunikation via SMS

Posted on

Har du behov av snabb och enkel kommunikation till dina kunder via SMS? Kommunicerar du redan idag via SMS och vill ha en integrerad lösning som förenklar? Vi har lösningen som hjälper dig hela vägen från behov av tillförlitligt data till färdiga utskick!

SMS API

Efterfrågan på kommunikation via SMS blir allt större från grupper inom olika servicetjänster så som bank, tandläkare, frisörer mm. SMS används flitigt för bokningar och inte minst som kampanjverktyg för befintliga kontakter. SMS är snabbt, effektivt, pålitligt och klarar affärskritiska- och samhällsviktiga behov. Dessutom kan du enkelt genom vårt API integrera dina tjänster mot vår utskickstjänst!

Vår SMS-tjänst kan du enkelt koppla ihop via API för att sköta kampanjutskick till dina befintliga kunder. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med att hitta en lösning som passar!

Varför SMS via API?

SMS är ett av flera kommunikationssätt som vi ser kommer finnas kvar på sikt trots eller tack vare digitaliseringen i vårt samhälle. Genom att integrera vår SMS-tjänst får du en snabb koppling direkt mot dina kunder och du kan enkelt påminna eller kontakta dina kunder utifrån ditt behov. Ditt budskap når rakt ned i fickan hos mottagaren. Dessutom är det hela 97% av alla sms som skickas ut som också öppnas!

Varför är SMS så bra?

Statistik visar att hela 73% utav de som mottagit ett SMS från ett bolag genomför ett köp. Detta medför att SMS har en större ROI jämfört med traditionella e-postkampanjer. Genom vår samarbetspartner har vi direktkontakt med operatörerna vilket medför att vi kan hålla en hög kvalité på våra leveranser jämfört med utländska bolag som ofta kan fastna i spamfilter. För bearbetning av prospekts har vi andra lösningar – SMS är en fråga om samtycke. Det innebär att de du kan kommunicera med redan är intresserade av din produkt!

Roliga funktioner som är ett krav – såklart!

  • Genom vår SMS API koppling eller kampanjsystem har alla kunder en egen utskickskö vilket medför att du aldrig påverkas av andras driftstörningar.
  • Du kan genom tvåvägskommunikation i SMS-utskicken styra olika funktioner utifrån om du önskar att kunden skall kunna svara eller länkas vidare till andra funktioner.
  • Enkelt och smidigt att skapa dina mallar och börja kommunicera direkt!