Samarbetspartners

Vi strävar efter att ge våra kunder det bästa utbudet av tjänster och har då valt att samarbeta med olika företag som delar vår vision, kompetens och som kompletterar vårt utbud. Det handlar mindre om att enbart leverera en tjänst, utan att istället skapa större mervärde för våra kunder.

Vi letar alltid efter spännande samarbeten och partners, vare sig det gäller affärsnytta, integrationer eller marknadsföring. Är ni intresserade av att samarbeta med oss, kontakta vår VD Kristoffer Andersson.

VHD MEDIA Group AB

Checkbiz har ett samarbete med VHD Media Group AB, som är ett av Sveriges snabbast växande företag inom sms kommunikation och teknik. VHD Media Group arbetar med informationsflöden i allmänhet och kommunikation i synnerhet. Från intern kommunikation mellan personal och avdelningar till extern kommunikation mot kunder och leverantörer. Deras huvudsyssla är SMS kommunikation.

Vi kan tillsammans med dem erbjuda våra kunder sms utskick eller digitala kuponger via en portal eller en API lösning.

Vi arbetar tillsammans med VHD Media då vi har samma synsätt på kunder och affärer – vi ser aldrig problem endast utmaningar!

Läs mer om VHD Media Group AB

“Checkbiz har alltid visat en stark vilja att hjälpa till. De är inte bara enkla att arbeta med utan proaktiva och visar genuin vilja till att lösa problem. Att därtill uppleva prestigelöshet formar samarbetet och kvalitén i vårt partnerskap.”   

Fredrik Nero, Head of Partnerships, VHD Media Group AB

Adress

Huvudkontor:
Ålegårdsgatan 1
431 50 Mölndal

Försäljningskontor:
Sveavägen 66
111 34 Stockholm

Malmöhusvägen 1
211 18 Malmö

Org-nr: 556821-3804

E-post & Telefon:

info@checkbiz.se
031 67 38 05

logga checkbiz
swedma-logga

Checkbiz är återförsäljare av NIX