Alexander

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 073-071 17 14

Alexander har lång erfarenhet av försäljning inom kreditupplysningsbranschen och lösningsorienterad försäljning har varit en röd tråd genom hela hans karriär.
Alexander har under många år varit bosatt och arbetat i Spanien. Sin fritid spenderar han gärna med att spela olika musikinstrument och att njuta av god mat.

Calle

Affärsutvecklare Marknad

E-post:
Mobil: 070-241 35 41

En kille med stor erfarenhet av att hjälpa företag att dra nytta av affärsinformation. Har förmågan att sätta sig in i kundens verksamhet och drivs av att hitta lösningar som hjälper kunden att nå sina mål.
När han inte klurar på målgruppsurval och integrationer sitter han helst i sittbrunnen på båten eller på en motorcykel.

Cecilia

Försäljningschef

E-post:
Mobil: 073-029 2539

Med gedigen kunskap från både kredit – och affärsinformationsbranschen hjälper Cissi till att hitta rätt lösning för er oavsett storlek på företaget. Behöver ni hjälp med prospekturval, marknadsanalyser eller kampanjer är Cissi rätt person att kontakta. Hon är inte längst på jorden men är begåvad med en stor sångröst.

Fredric

Operativ chef

E-post:
Mobil: 073-335 8667

Mannen med det stora kontaktnätet.

Med lång erfarenhet från både inkasso- och kreditbranschen har Fredric en förmåga att hitta rätt lösning just för er. Fredric tar gärna ett kundmöte över en lunch eller en golfrunda för att hitta nya möjligheter till ett långsiktigt samarbete.

Göran

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 070-688 08 56

Göran har lång erfarenhet av att hjälpa företag att behålla, utveckla och skaffa nya lönsamma kunder.
Som projektledare vill Göran alltid lära sig mer om sina kunders kunder för att hjälpa till att finna bästa lösning för uppdragsgivaren. 

Göran har en bakgrund som fotbollsspelare på elitnivå och ägnar numera fritiden åt sitt stora intresse för historia varvat med golf och spinning.

Kristoffer

VD

E-post:
Mobil: 070-209 5714

Veteran inom kreditupplysningsbranschen. Är ruggigt duktig på data och han hittar alltid en lösning på ett problem eller en ny tjänst. Kristoffer är inte rädd för att hitta nya vägar eller att utmana marknaden.

Kristoffer har ett intresse för teknik och trädgårdsarbete.

Magnus

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 070-268 4416

Med passion för online företag och nya affärsidéer är Magnus duktig på att hitta kundanpassade lösningar för alla typer av företag. Han är en god lyssnare och bra på att ställa rätt frågor, vilket gör att han på ett eminent sätt kan sätta sig in i sina kunders utmaningar och framtidsvisioner. På fritiden kombinerar han börsintresse med crossfit.

Moa

Marknads- och supportchef

E-post:
Mobil: 070-593 3808

En glad och kunnig person med mångårig erfarenhet från branschen. Moa är otroligt strukturerad och ser alltid till kundens bästa. Hon har gärna många projekt igång samtidigt, men lämnar aldrig något åt slumpen. Ställer du en rak fråga, kommer du garanterat att få ett ärligt svar.

Olle

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 070-6651450

Olle har lång erfarenhet av affärsinformation med särskilt intresse för B2B-lösningar.  Att leverera optimal utdelning för kundens sälj och marknadsaktiviteter är något som han verkligen brinner för. 

Olle är en livsnjutare och har stort intresse för goda viner och cognac.

Oscar

Affärsutvecklare

E-post:
Mobil: 070-128 51 21

Tidigare sjöofficer som sadlat om via reklam och designutbildning. Har jobbat många år med målgruppsurval och att skapa B2C-databaser. Är en problemlösare som gillar att skapa långsiktiga förtroenden och relationer.
Spenderar gärna fritiden på sjön, i vandringskängor eller ett par löparskor. Får konstnärligt utlopp i teckning och sång.

Rosie

Support / Affärsutvecklare Marknad

E-post:
Mobil: 070-584 8101

Rosie har lång erfarenhet i konsultation samt projektledning i marknadsföringskampanjer.

Hon är en drivande person med service- och affärskänsla, men strävar även efter att hålla en hög kvalité.

Anette

Kommunikation

E-post:
Mobil: 070-745 0143

Anette har över 25 års erfarenhet i olika verksamheter inom affärs- och kreditupplysningsbranschen. På Checkbiz arbetar hon med kommunikation och tjänsten Kundklubb. 
Förutom att Anette älskar sommar och skärgård är hon intresserad av allt som har med välbefinnande att göra.

Charlotte

Säljsupport

E-post:
Mobil: 070-282 0180

Charlotte har flera års erfarenhet av integrerade kreditupplysningstjänster.

Hon har även arbetat inom kundservice och support i olika verksamheter och är mycket serviceminded.

Kontakta oss

Adress

Huvudkontor:
Ålegårdsgatan 1
431 50 Mölndal

Försäljningskontor:
Sveavägen 66
111 34 Stockholm

Malmöhusvägen 1
211 18 Malmö

Org-nr: 556821-3804

E-post & Telefon:

info@checkbiz.se
031 67 38 05

logga checkbiz
swedma-logga

Checkbiz är återförsäljare av NIX