Vill du vara med på en oförglömlig resa?

Ansök idag vi väntar på dig!

Just nu söker vi…

Att jobba på Checkbiz

Du kommer vara en del i ett företag med medarbetare som tillsammans har lång erfarenhet från kredit -och affärsinformationsbranschen. Vi har en vision att förändra en traditionell bransch. Du kommer att vara del av ett kreativt företag med entreprenörsanda som har en passion för våra kunder och deras affärer. På Checkbiz jobbar vi som team och individuellt. Vi har roligt tillsammans och stämningen är öppen och högt i tak. Trivsel och hälsa är viktigt, vi tränar regelbundet, 3 gånger i veckan på arbetstid och hittar löpande på roliga aktiviteter.

Se vem du känner på Checkbiz och nätverka med oss.

Vad tycker våra medarbetare?

Anette

Anette har arbetat på Checkbiz i drygt ett år och arbetar som kommunikatör på huvudkontoret i Mölndal. Anette trivs framförallt sina kunniga och lösningsorienterade kollegor som gör arbetsdagen rolig och intressant. Att företaget har en generös och flexibel inställning gentemot sina anställda är också ett stort plus och gör att vardagspusslet lättare går ihop.

Anette fortsätter vidare ”- Många företag förmedlar lite klyschigt att personalen är den viktigaste resursen. På Checkbiz märks det dagligen att företaget värnar om sina anställda. Vi tränar till exempel under arbetstid tre gånger i veckan och får även gymkort av vår arbetsgivare. Det ordnas ofta after work, kick-offs och andra roliga aktiviteter som främjar sammanhållning bland kollegorna vilket är väldigt trevligt.”

Checkbiz är experter på data!

Data finns det gott om här i världen, men vilken information är relevant för just dig? Hur skall du bäst och smidigast nyttja den information som finns att tillgå för att skapa maximal effekt? Vi bidrar med kunskap, data, innovation och framför allt ett aktivt långsiktigt partnerskap för att skräddarsy en lösning för dig. Vi ser ingen fråga som omöjlig utan som en utmaning. Vi har korta beslutsvägar och dedikerade kontaktpersoner!

Kontakta oss!