Aktuellt

God Jul & Gott Nytt År

Posted on

God Jul & Gott Nytt År

Ett riktigt STORT och varmt tack till dig för ett utvecklande och framgångsrikt 2019. Vi arbetar för fortsatt goa affärsrelationer och ser med tillförsikt fram mot 2020 då vi hoppas att få fortsätta leverera data på ditt sätt!
Hos oss i Mölndal saknar vi ännu ett vitt snötäcke men du har väl inte missat vår nya webb där det fullkomligt snöat in data?
I år liksom tidigare år väljer vi att skänka vår julgåva till en välgörenhetsorganisation. 2019 har vi valt Hundstallet som vi också har förmånen att få arbeta tätt tillsammans med för att utveckla deras givarorganisation.

 

Vad är Hundstallet?

Hundstallet drivs av en ideell förening som heter Svenska Hundskyddsföreningen. Svenska Hundskyddsföreningen bildades 1908. Under de dryga 100 år man verkat, har man tagit hand om tiotusentals hundar och hjälpt dem att hitta ”hem”.

Hundstallets syn på samarbetet med Checkbiz

“Hundstallet har byggt ett mycket givande samarbete med Checkbiz – en leverantör med stor närvaro i våra viktiga insamlingsprojekt.
Checkbiz har stor kunskap inom konsumentdata, analys och urval för DM-kampanjer, lönsamhetsutveckling och tillväxtfrågor – alltsammans mycket viktiga byggstenar för oss när vi expanderar vår verksamhet. Dessutom är de alltid snabba med återkoppling och lyhörda för våra behov” säger Margite Nordenstam, verksamhetschef för Hundstallet.

Checkbiz syn på samarbetet med Hundstallet

Vårt arbete med Hundstallet har varit extra roligt då vi skapat fler lönsamma affärer för dem och tillsammans ökat deras konvertering. Samtidigt har vi utvecklat vårt eget erbjudande av analysmodeller och hjälpt Hundstallet visualisera sin givarbas och gjort de möjligt för dem att följa sitt eget givarbeteende. Samarbetet bygger på en tät dialog med input från båda parter för att tillsammans driva affären framåt. 

Låt oss höra om dina utmaningar. Vi har lång erfarenhet och många idéer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.