Nyheter, Team

God jul & Gott nytt år 2023 önskar Checkbiz

Posted on

Snart kommer tomten…

Året börjar gå mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla våra kunder, partners och kollegor för ett fantastiskt 2023. Under året som varit har Checkbiz tagit stora kliv i utvecklingen framåt, och nedan kommer vi dela med oss utav några höjdpunkter samt nyheter om vad som komma skall.

Under året har svensk ekonomi gått in i en lågkonjunktur, vilket haft stor påverkan på samhället i stort och näringslivet. I dessa tider blir de extra viktigt att man fokuserar och prioriterar på rätt saker och vi är mycket glada över att Checkbiz har kunnat hjälpa våra kunder att göra just detta.

Att vara engagerade och serviceinriktade i alla lägen skiljer oss som leverantör och skapar värde för våra kunder vilket är något vi i teamet brinner för. Flertalet nya funktioner har tillkommit under året i våra tjänster, vilket inneburit många timmar och sena nätter för våra utvecklare. Fokus har varit nya efterlängtade funktioner samtidigt som uppdateringar sker ständigt för att vi fortsatt skall kunna erbjuda högkvalitativ data för alla behov.

NYHET – Gör ditt eget Personurval med Checkbiz

Äntligen kan vi erbjuda möjligheten att göra personurval direkt på vår hemsida. Fantastisk nyhet som kommer göra det väldigt smidigt att beställa urval och få svar inom några minuter. Arbetar du med nykundsbearbetning men är trött på långa prospektlistor med dålig träffsäkerhet, eller jobbar du med direktreklam men upplever det svårt att nå ut till din målgrupp? Checkbiz Urvalsverktyg gör de möjligt för dig att segmentera på alla möjliga parametrar för att bearbeta leads via TM eller DR. I gränssnittet syns bara ett axplock av de parametrar vi har att utgå ifrån. Kontakta oss så berättar vi mer!

Testa urvalverktyget här

NYHET – Nu finns Domar i Svensk Faktakontroll

Vi är stolta återförsäljare för ett modernt sökverktyg som är ledande aktör inom affärsinformationsbranschen. Du får ta del av företags- och konsumentdata från offentliga och publika källor samlat på ett och samma ställe. Vill du lära känna din målgrupp, dina konkurrenter eller ligga steget före vad gäller prospektering eller rekrytering är Svensk Faktakontroll verktyget för dig. Tjänsten utvecklas hela tiden och flera publika uppgifter tillkommer i det fantastiska gränssnittet. Nu kan vi med glädje meddela att även den efterlängtade informationen om domar finns tillgängliga i tjänsten. Det innebär att man kan se beslut från bl.a tingsrätt, hovrätt, högsta domstol, förvaltningsrätt, arbetsdomstol etc för personer och företag.

Läs mer om tjänsten här

Vad är nästa steg och vad händer framåt?

Vi ser med spänning fram emot 2024. Det kommer bli ett roligt år med många möjligheter och utmaningar, både för oss och för branschen. Nya produkter är på ingång, samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade på de lagar och regler som tillkommer för att förse våra kunder med kvalitativ företag- och konsumentdata. Under sommaren 2024 flyttar vi till nya lokaler belägna i centrala Mölndal. Vi ser fram emot att med öppna armar välkomna er dit när det är dags. Men innan dess vill vi passa på att njuta av lite jul- och nyårledighet. Vi hoppas att ni gör detsamma!

Kontakta oss

 

Vi har öppet som vanligt under jul och nyår och finns här för att hjälpa er vidare med era utmaningar.

Följ vår resa på sociala medier