Kunskapsbanken, Team

Beslutsstöd – En helhetsvy som bara måste upplevas!

Posted on

Visste du att Checkbiz erbjuder ett sökverktyg för affärsinformation som blivit ny standard för bl.a. banker, finans och försäkringsbolag?

– Tjänsten heter Svensk Faktakontroll!

Tjänsten är webbaserad och är ledande aktör inom affärsinformationsbranschen. Du får ta del av företags- och konsumentdata från offentliga och publika källor samlat på ett och samma ställe. Allt från företag, personer, hushåll, fastighets- och fordonsinnehav samt kopplingarna däremellan. Verktyget är perfekt för dig som arbetar med KYC och AML, eller behöver få en större förståelse för dina kunder, prospekts och partners. Den är lätt och intuitiv att använda, samt helt anonym. Vill du lära känna din målgrupp, dina konkurrenter eller ligga steget före vad gäller prospektering eller rekrytering är Svensk Faktakontroll verktyget för dig!

Sök och bevaka offentlig information, med fantastiskt översikt

Se vår film om Besultstöd

Obeskrivligt bra affärsinformation

En viktig aspekt när man driver företag är att förstå din målgrupp. Att skapa förståelse och bekanta sig med kunder, konkurrenter, intressebolag, prospekts eller potentiella nyförvärv är i många fall nyckeln till framgång. Svensk Faktakontroll ger dig komplett affärsinformation, blixtsnabbt serverad i ett innovativt gränssnitt som ger dig en unik helhetsbild av en person, ett företag eller en situation som gör att du hela tiden kommer ligga steget före.

… som måste upplevas

Det går inte att göra Svensk Faktakontroll full rättvisa genom att bara prata om tjänsten. Den fantastiska känslan av att förstå ett sammanhang på djupet måste helt enkelt upplevas. Vi är oerhört stolta över att vara återförsäljare av denna produkt och vi älskar att visa upp den.

Kontakta oss så visar vi mer
Läs mer om denna fantastiska tjänst här

Följ vår resa på sociala medier